marți, 10 noiembrie 2009

Mega Party de deschidere

Draga cititorule, maistrul de ceremonii va invita la Mega Petrecerea de deschidere a noului AFI Palace Cotroceni MEGAfun (in apropiere de statia de metrou Politehnica). Ca orice petrece din basmele copilariei, aceasta dureaza trei zile. Nu va mirati! Petrecerea deja a inceput! Astazi a fost seara spectacolului pe gheata. Maine 11 noiembrie, este seara improvizatiei, modei si iluzionismului. Ultima seara este dominata de concertul Holograf!

Din pacate AFI Palace nu este noul centru cultural al Bucurestiului asa cum v-ati imaginat. Este cel mai nou si mai mare mall din Romania si din Europa de Est care si-a deschis portile la sfarsitul lunii octombrie. Un loc ce imbina perfect utilul (centru comercial cu peste 300 de magazine) cu placutul (cu multe facilitati pentru distractie, dintre care cel mai mult ma incanta patinoarul si sala de bowling si snooker... oare chiar au mese de snooker?).

Cine oare mi-a atras atentia in aceasta megastructura?

Cine? Cine?

real,- Hypermarket!!

Really, really?

Da, incredibil de real,- ...

Dimensiuni fantastice (asset-ul cel mai mare si mai important al noului mall) i.e. fluiditate :)

Dechis 24 de ore din 24!

Peste 40.000 de produse de o calitate ireprosabila!

Peste 90% din aceste produse provin de la producatori din Romania, sau au fost fabricate local cu materii pime din Romania (lucru extrem de pozitiv pentru economia romaneasca dar si pentru mediu)

Sistemul "Enomatic" - degusta vinul inainte de a cumpara!

Alte servicii extrem de utile: ajustarea hainelor, birou pentru returnarea produselor!! Etc.

Aceasta a fost etapa 20 a concrusului SuperBlog 2009.

P.S. Draga real,- m-am indragostit de tine! Nu treci si pe la Ploiesti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu