joi, 29 octombrie 2009

Toyota 2

Inca o proba optionala a SuperBlog 2009, in care veti avea din nou sub lupa pe Toyota.

Tema: Ce mi-ar placea sa descopar pe site-ul http://www.toyota.ro/

Mai intai sa va spun ce am descoperit cu placere in aceasta seara: abordarea bi-laterala de implicare a Toyota in societatile Europene. Organismul The Toyota Fund for Europe (TFfE) sprijina proiecte dezvoltate in diferite tari sau regiuni europene, in domenii in care detine, impreuna cu partenerii sai, expertiza si experienta necesara: protectia mediului, siguranta rutiera si educatie tehnica.

As vrea sa vad mai multe autovehicule ecologice. Unul este foarte bine, dar totusi doar cu unul nu se face primavara...

Mi-ar placea sa descopar un link catre proiectul IUSES si catre alte proiecte care vizeaza cresterea gradului de constientizare asupra problemelor legate de eficienta energetica. Toate acestea ar trebui incluse pe o pagina cu un titlu de genul: "Masinile dauneaza grav mediului inconjurator" sau "Lumea nu are nevoie de vitezomani pe drumurile publice" sau "Viteza excesiva poate cauza accidente grave" sau "Conduceti doar atunci cand este strict necesar" etc. Homepageul ar trebui sa contina un link cat mai vizibil catre aceasta pagina.

Site-ul ar avea nevoie de o atmosfera mai optimista, in locul celei gri pe care ne-o propune acum. Meniul "Tarife si oferte" ar trebui sa poarte mai degraba titlul de: "Preturi si oferte", iar "Liste de preturi revizii periodice" ar trebui inlocuit cu "Tarife revizii periodice".

Mi-ar placea sa descopar oportunitati de colaborare, burse pentru seminarii si sesiuni de training, burse de doctorat.

Si pentru ca tot am avut azi o proba despre jocuri, mi-ar placea sa descopar pe site-ul Toyota un joc care sa simuleze cat mai realist modelele Toyota... intr-un mediu normal de trafic... cat si in regim de cursa... care sa aibe un foarte bun focus si pe cultura si traditiile japoneze... poate chiar urmand intr-o anumita masura modelul NFS Porsche (si ma refer aici la urmarirea istoricului fiecarui model).
Poate ca nu ar fi o idee rea nici introducerea unor personaje anime/manga care sa prezinte anumite promotii sau sectiuni din site. De asemenea poate ar trebui sa puna in valoare si poezia cu forma fixa haiku. Ar putea astfel sa asocieze brandul Toyota cu traditia japoneza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu