duminică, 25 octombrie 2009

Thomas Rosenthal über Real


real,- Hypermarket; Thomas Rosenthal; Horia Virlan.

De unde sa incep? Right from the middle: Thomas Rosenthal, bine-cunoscuta marca germana de ustensile moderne de bucatarie. Acum aceasta ne propune o colectie de produse (tigai, oale, cratite, tavi) din aluminiu anodizat dur, un material care combina avantajele aluminiului si cele aduse de otelul inoxidabil. Astfel sunt obtinute produse usoare (i.e. usor de manevrat) si in acelasi timp cu rezistenta ridicata la pete, zgarieturi si indentatii si cu un caracter non-reactiv fata de orice aliment, asigurandu-se prelungirea duratei de viata a produselor. Thomas Rosenthal pune inca o data accentul pe un design inovator menit sa usureze viata oricarui bucatar.

Am ajuns astfel la Horia Virlan, bucatar. Si ce mai bucatar! Un maestru bucatar ce a lucrat peste 10 ani in strainatate, in Ungaria, Marea Britania si SUA. Dar s-a intors in Romania in primul rand datorita dorului de familie, si a deschis o firma de consultanta in domeniul alimentar. Emisiunea “Cireasa de pe tort” (Prima TV) l-a facut cunoscut in ultima instanta si romanilor!! Acest bucatar care sustine ca “Barbatii nu sunt cei mai buni bucatari” si “Copilaria, cheia succesului in bucatarie”, a decis sa recomande produsele Thomas Rosenthal tuturor clientilor real,- Hypermarket. Si a pornit in turneu de sustinere a campaniei lansate de SC real,- Hypermaket Romania SRL! A gatit 6 feluri de mancare in fiecarare din show-urile culinare organizate in magazinele real,- Vitan, real,- Arad, real,- Oradea si real,- Cluj.

Dar care este mecanismul campaniei promotionale desfasurate in perioada 27.08.2009 – 27.01.2010? La fiecare 40 de lei cheltuiti in real,-, cumparatorul va primi un punct bonus, pe care acesta il va putea aplica pe “bonus cardul” (talonul) primit tot de la casele real,-. Prin colectionarea a 25 de puncte bonus pe acelasi talon, clinetul obtine dreptul de a achizitiona un produs din gama Thomas Rosenthal cu o reducere de 70 de lei. Acesta va merge la casa cu “bonus cardul” completat si isi alege produsul dorit din colectie. Daca prima alegere de produs nu este disponibila in acel moment, el poate reveni in cateva zile pentru a lua produsul dorit.

Acest articol a fost redactat pentru etapa 5 (optionala) a concursului SuperBlog 2009.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu